Opland
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania recenzji: 16-03-2018
Użytkowanie pokaże wartość produktów, ale na pierwszy rzut oka wszystko w porządku.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mieczysław
  • Data napisania recenzji: 14-03-2018
Udane zakupy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kuba
  • Data napisania recenzji: 14-03-2018
Wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 14-03-2018
jestem zadowolona z zakupu i sprawnej obsługi gorąco polecam dziękuję
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 12-03-2018
Polecam sprzedającego.Towar zgodny z opisem, dostawa szybka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 10-03-2018
Sklep super, produkt zgodny z opisem, szybka dostawa. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 09-03-2018
Szybko i bez problemów - polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 08-03-2018
Wspaniałą obsługa oraz dobry sprzęt - polecam serdecznie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kazimierz
  • Data napisania recenzji: 08-03-2018
Polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 08-03-2018
24 h i produkt został dostarczony.Polecam .Mop łatwy w użyciu i praktyczny
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 08-03-2018
dobrze prowadzony sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: lena
  • Data napisania recenzji: 08-03-2018
wszystko zgodnie z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piekarnia
  • Data napisania recenzji: 08-03-2018
Szybko sprawnie i bezproblemowo polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 07-03-2018
wszystko super, szybko, sprawnie, towar zgodny z zamówieniem, POLECAM !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 06-03-2018
Przejrzysta oferta, szybka dostawa kurierska, zero problemów. Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiki
  • Data napisania recenzji: 06-03-2018
Serdecznie polecam ten sklep. Paczka przyszła do mnie szybko, a jakość odzieży jest wspaniała.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radek
  • Data napisania recenzji: 06-03-2018
Szybki czas dostawy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 06-03-2018
Z wielką przyjemnością realizuje się takie transakcje
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartosz
  • Data napisania recenzji: 06-03-2018
Polecam zakupy w tym sklepie. Jakość produktów oraz obsługa na wysokim poziomie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomek
  • Data napisania recenzji: 06-03-2018
w 100% polecam. Produkty na żywo jeszcze lepsze niż na zdjęciach
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 06-03-2018
ok super towar
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysiek
  • Data napisania recenzji: 06-03-2018
Super jakość polaru. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ania
  • Data napisania recenzji: 06-03-2018
Udane zakupy, szybka dostawa, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 06-03-2018
Jestem bardzo zadowolony. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 06-03-2018
Wysyłka ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 06-03-2018
polecam jakość jak najbardziej odzwierciedla zdjęcia w sklepie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Nikodem
  • Data napisania recenzji: 06-03-2018
Bardzo szybka realizacja, wszystko super!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 06-03-2018
Przemiły kontakt co najważniejsze odpowiedz błyskawiczna na pytanie, fachowe podejście do sprawy, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ireneusz
  • Data napisania recenzji: 06-03-2018
Szybka i bezproblemowa wysyłka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kazimierz
  • Data napisania recenzji: 06-03-2018
Zakup odbył się bardzo sprawnie. Bardzo polecam wszystkim i zachęcam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 06-03-2018
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Ekspresowa wysyłka :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Irena
  • Data napisania recenzji: 06-03-2018
Udany zakup.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 04-03-2018
OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: INGA
  • Data napisania recenzji: 02-03-2018
Rzetelny sprzedawca. Szybka transakcja bez problemów. Towar zgodny z zamówieniem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 01-03-2018
Wyśmienite zakupy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 01-03-2018
Miła obsługa, szybka realizacja, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 23-02-2018
Szybka dostawa i duży wybór różnych przydatnych przyborów kuchennych. Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Przemysław
  • Data napisania recenzji: 23-02-2018
Wszystko odbyło się profesjonalnie i sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 19-02-2018
Bardzo sprawna obsługa, szybka dostawa. Zamówiłam stojak na przyprawy ze słoiczkami. Jest śliczny i bardzo starannie wykonany. I dodatkowo słoiczki przyszły pełne przypraw! Nie spodziewałam się tego. Zdecydowanie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena3,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 15-02-2018
stolnica flexi nie jest odporna na zarysowania... tak jak było pokazana na filmiku
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 15-02-2018
WSZYSTKO OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patrycja
  • Data napisania recenzji: 14-02-2018
Serdecznie polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogumiła
  • Data napisania recenzji: 09-02-2018
Wszystko przebieglo wzorowo szybko i profesjonalnie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena3,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 07-02-2018
Kosz ktory zakupilam dotarł 2x uszkodzony przy drugim zgłoszeniu uznano ze źle został spisany protokół, aby znów go nie wymieniać..Nie polecam tego sklepu.
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 02-02-2018
Polecam, super obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 01-02-2018
Wszystko poszło bardzo sprawnie. Patery na ciasto bardzo dobrze zapakowane, jakość bardzo dobra. Oczywiście polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: małgorzata
  • Data napisania recenzji: 25-01-2018
Kupiłam komodę z ratanu. Niestety, dwa elementy były uszkodzone. Jednak sprzedawca bardzo szybko odpowiedział na moją reklamację. Nowy towar otrzymałam bardzo szybko, w bardzo prosty sposób - kurier odebrał uszkodzony towar i dostarczył dobry. Oczywiście gratis. Polecam zakupy w tej firmie. Komoda spełnia całkowicie moje oczekiwania - estetyczne i solidne wykonanie. Małgorzata
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ryszard
  • Data napisania recenzji: 24-01-2018
Polecam zakupy w tym sklepie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Nasi Producenci

AAAAbjAnderArtgosBentomBiskBranqBrowinGaldHuta JasłoHuta KrosnoKrystynkaLamelaLipieckimtmOplandPracticRSMsnbYork

Dlaczego warto kupić u nas ?

14 DNI NA ZWROT WYSYŁKA DO 48H GWARANTUJEMY DAJEMY TANI KOSZT WYSYŁKI
Dajemy 14 dni
na odstąpienie od umowy zakupu.
Jakość, polskie pochodzenie,
gwarancje, bezpieczeństwo zakupów.
Bezpieczne płatności,
fakturę, paragon,
pomoc przed i po zakupie.
Przy zakupie powyżej 199 zł
pierwszą paczkę wysyłamy gratis!