Opland
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lucyna
  • Data napisania recenzji: 22-08-2017
Towar zgodny z opisem. Na dostawę długo nie czekałam. Tylko prosiłam o fakturę i w rezultacie nie otrzymałam ani faktury, ani paragonu. Na szczęście nie muszę reklamować, ale gdybym musiała...?
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 21-08-2017
ogólnie super :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogumiła
  • Data napisania recenzji: 18-08-2017
Bardzo szybka realizacja, brak jakichkolwiek zastrzeżeń.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 15-08-2017
Dostawa w ciągu 2 dni. Kolor nie taki jak wybrałem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 13-08-2017
pozytywnie oceniam współpracę . Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 11-08-2017
Wszystko szybko, sprawnie i bez zastrzeżeń.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 11-08-2017
Szybko profesjonalnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 10-08-2017
Tak, bardzo dobry kontakt, szybka dostawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka P
  • Data napisania recenzji: 07-08-2017
Zakupiony Towar rewelacja Podajnik Folii I Papieru Parat Royal ProLine Świetna komunikacja, wysoka kultura osobista sprawiają, ze mogę wystawić tylko i wyłącznie MEGA POZYTYWNY komentarz! Z wielką przyjemnością i z pełną odpowiedzialnością polecam ten Sklep Szczerze Polecam..
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 03-08-2017
Wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: katarzyna
  • Data napisania recenzji: 02-08-2017
Polecam.towar zgodny z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 01-08-2017
Wszystko super , polecam!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 30-07-2017
Szybko, fajnie i OK. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 29-07-2017
Wszystko ok bardzo sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 26-07-2017
Blyskwaiczna przesylka towary zgodne z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: anna
  • Data napisania recenzji: 21-07-2017
wszystko jak należy, dostawa błyskawiczna
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: andrzej
  • Data napisania recenzji: 20-07-2017
Polecam. wszytko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: slawomir
  • Data napisania recenzji: 17-07-2017
szybko i sprawnie ..towar zgodny z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Emilia
  • Data napisania recenzji: 04-07-2017
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojtek
  • Data napisania recenzji: 02-07-2017
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kaja
  • Data napisania recenzji: 30-06-2017
Termometry jeszcze nie wypróbowane, trzepczka zdaje egzamin zawodowo. Sznury do prania niestety częściowo przetarły się podczas montażu. Shaker jeszcze niewyprobiwany. Bardzo szybka wysylka, jeszze tego samego dnia otrzymalam widomosc o tym,ze moje zamowienie przeszlo w stopien "realizacji". Polecam sklep opland!:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marlena
  • Data napisania recenzji: 29-06-2017
Polecam- wszystko szybko i sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 28-06-2017
Wszytko odbyło sie w najlepszym porzadku.Polecam ten sklep !!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 26-06-2017
Zdecydownaie polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: zbigniew
  • Data napisania recenzji: 25-06-2017
co prawda towar przyszedł w stanie częściowo uszkodzonym podczas transportu, ale reakcja sprzedawcy na informację o tym byłą wzorowa. Nie mam wątpliwości, że poszukując podobnego wyrobu zajrzę najpierw na stronę sklepu OPLAND.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojtek
  • Data napisania recenzji: 23-06-2017
udane zakupy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ilona
  • Data napisania recenzji: 22-06-2017
Można kupować bez obaw.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania recenzji: 20-06-2017
Wszystko w porządku polecam sklep towar z godny z opisem pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 16-06-2017
Jestem zadowolony z zakupu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 15-06-2017
Polecam, szybko, rzetelnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Przemysław
  • Data napisania recenzji: 12-06-2017
Szybka dostawa, towar ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystyna
  • Data napisania recenzji: 12-06-2017
Towar jak obsługa godna polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 12-06-2017
Wszystko Ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zofia
  • Data napisania recenzji: 12-06-2017
Dobre przedmioty polecam zakupy w sklepie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 08-06-2017
Sklep godny polecenia, szybka realizacja zamówienia .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 08-06-2017
polecam szybka dostawa i wszystko przebiegło pozytywnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysiek
  • Data napisania recenzji: 08-06-2017
super sklep, super towar oraz super ceny
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 08-06-2017
Błyskawiczna przesyłka,polecam ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kasia
  • Data napisania recenzji: 08-06-2017
jestem bardzo zadowolona z obsługi i wszystkich zamówionych produktów!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Czesław
  • Data napisania recenzji: 08-06-2017
wszystko OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marlena
  • Data napisania recenzji: 08-06-2017
Towar dobrej jakości , jestem zadowolona z obsługi i towaru.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ARTUR
  • Data napisania recenzji: 08-06-2017
Solidny partner handlowy polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justryna
  • Data napisania recenzji: 08-06-2017
Bez zastrzeżeń
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 08-06-2017
super sklep, szybka wysyłka i kontakt ze sprzedającym
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 08-06-2017
Szybko i sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kamila
  • Data napisania recenzji: 08-06-2017
Polecam bardzo sklep Wszystko zrealizowane szybko i bez problemów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojtek
  • Data napisania recenzji: 08-06-2017
Błyskawiczna dostawa, towar i opakowanie OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławek
  • Data napisania recenzji: 07-06-2017
polecam transakcja bez promemów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Nasi Producenci

AAAAbjAnderArtgosBentomBiskBranqGaldHuta JasłoHuta KrosnoKrystynkaLamelaLipieckimtmOplandPracticRSMsnbYork

Dlaczego warto kupić u nas ?

14 DNI NA ZWROT WYSYŁKA DO 48H GWARANTUJEMY DAJEMY TANI KOSZT WYSYŁKI
Dajemy 14 dni
na odstąpienie od umowy zakupu. 

Jakość, polskie pochodzenie,
gwarancje, bezpieczeństwo zakupów.
Bezpieczne płatności,
fakturę, paragon,
pomoc przed i po zakupie.
Przy zakupie powyżej 399 zł
Wysyłamy gratis!